Bericht versturen
aboutus

Guangzhou Baiyun Chemical Industry Co.,ltd.

Guangzhou Baiyun Chemical Industry Co.,ltd. Guangzhou Baiyun Chemical Industry Co.,ltd. Guangzhou Baiyun Chemical Industry Co.,ltd.
1 2 3
Guangzhou Baiyun Chemical Industry Co.,ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: BAIYUN
Aantal werknemers: 150~500
Jaarlijkse omzet: 20000000-154600000
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 40% - 50%
Ongeveer ons
Inleiding

CHINA Guangzhou Baiyun Chemical Industry Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

De aspiratie van de mensheid voor het goede leven blijft onveranderd vlak na hun geboorte. Het goede leven zal krachtigere toe te schrijven aan professionele graad en vooruitziendheid worden. Een zuiver hart en een goed geloof zullen leiden tot grote verwezenlijking. De TECHNOLOGIEco. van GUANGZHOU BAIYUN, Ltd, in 1985 wordt opgericht, levert ingenieuze inspanning en begaat aan het aanbieden van de oplossingen van het dichtingsproductsysteem aan het de gordijngevel, het holle glas, deur en venstersysteem, de binnenhuisarchitectuur, het geprefabriceerde gebouw en de industrie van de wereld die. Bovendien, Baiyun leidt de duurzame groei van de veiligheid, gezondheid en groen van de industrie en draagt tot uw perfecte oplossing van minder belangrijke details bij.

Baiyun is één van de eerste productie en verkoopondernemingen voor silicone structureel dichtingsproduct dat door de Economische Staat en de Handelscommissie werd goedgekeurd. Ons bedrijf was enige één van de industrie die als „demonstratiebasis voor de industrialisatie van de nieuwe technologie van de bouw van dichtingsproduct“ door het Ministerie van Bouw werd geschat, en Baiyun is geschat als „Internationale Samenwerkingsbasis“ zoals die door het Ministerie van Wetenschap en Technologie van de Staat wordt toegekend, en „één van de eerste geprefabriceerde de bouw industriële basissen van de Staat“ zoals die door het Ministerie van Huisvesting en Urban-Rural Ontwikkeling wordt toegekend. Voorts is Baiyun de belangrijkste high-tech onderneming van het nationale toortsprogramma en is de onderneming met Chinees beroemd handelsmerk zoals die door het Handelsmerkbureau onder het Beleid van de Staat van de Industrie en Handel wordt goedgekeurd.


Ons bedrijf heeft de eerste automatische ononderbroken productielijn gevestigd van China die het geavanceerde niveau van de wereld en de merkgebonden intellectuele-eigendomsrechten opschept. Wij hebben ook meer dan 430 octrooien (het octrooi voor uitvindingsrekeningen voor over 60%) en het eerste CNAS-laboratorium van de industrie de van wie testende capaciteit vijf normen behandelt. Baiyun heeft in het opstellen en de revisie van 220 internationale en industriële normen en in de revisie van zes internationale normen geïmpliceerd. Baiyun heeft ook een provinciaal technisch centrum, een techniek technologisch onderzoek en ontwikkelingscentrum, een post-doctoraal onderzoekscentrum, en een ondernemingswerkstation voor deskundige academicus gevestigd. Baiyun werkt op een professionele, toegewijde en geconcentreerde manier en streeft ernaar om een hoofdrol in het chemische nieuwe materialenkoninkrijk te spelen en gebruikers toe te staan om prachtige ervaring te hebben om ons product te gebruiken.

Het zekere en hartstochtelijke Baiyun-personeel dat van zelf-verbetering en zonneschijn volledig is hangt de kernwaarden aan van „betekenis van verantwoordelijkheden, creeert waarde en deelt fruit“ en leert hun verantwoordelijkheden door hartwhist nooit vergetend hun originele bedoeling. Al ons personeel zal hard werken om de optiek van de bedrijven van „belangrijk dichtingsproductmerk van de wereld“ te realiseren en uw loyaalste alliantie van verantwoordelijkheid te worden.

Baiyun belooft met u werken om de stad en maart naar een briljante toekomst en het opmerkelijk leven te verfraaien.

 

Geschiedenis

In 1985, werd de Fabriek Onder toezicht van de de Plantaardige gomlijm van Guangzhou Baiyun gevestigd.

In 1992, werd de technologie van de silicone zelfklevende productie (die Deze technologie is toegepast op luchtruim en luchtvaart) op de eerste kunstmatige satelliet van China wordt toegepast geïntroduceerd voor de ontwikkeling en de productie van reeks van het silicone de zelfklevende product.

In 1998, werd ons bedrijf goedgekeurd als één van de eerste verwerkende ondernemingen voor structureel siliconedichtingsproduct door de Economische Staat en de Handelscommissie en als één van de eerste ondernemingen voor het verkopen van structureel siliconedichtingsproduct van de Economische Staat en de Handelscommissie dat door de Staat werd goedgekeurd.

In 1998, werd SS621 goedgekeurd als nationaal nieuw product door de Economische Staat en de Handelscommissie en werd goedgekeurd voor het eerst onder gelijkaardige producten in China.

In 1998, werd ons bedrijf geschat als high-tech onderneming van Guangzhou en voordelige Guangzhou-onderneming in technologische innovatie.

In 1999, werd ons product SS621/SS622 vermeld als zeer belangrijk bevorderingsproject voor technologische voltooiing door het Ministerie van Bouw.

In 1999, verkreeg ons bedrijf de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem uit het centrum van China voor de bouw van kwaliteitscertificering en is de eerste Chinese verwerkende onderneming voor siliconekleefstof die deze certificatie verkreeg.

In 2000, was het Onderzoekscentrum van Guangdong Baiyun voor de Techniektechnologie van de Plantaardige gomlijm opstelling om het enige provinciale onderzoekscentrum te worden van de techniektechnologie voor de bouw van dichtingsproduct in dezelfde industrie van China.

In 2000, werd ons bedrijf geschat als gevorderde collective in 1997 en 1999 door Guangzhou gemeentelijke overheid.

In 2001, Baiyun-werd het merkproduct toegekend beroemd handelsmerk van Guangzhou.

In 2002, verkreeg ons bedrijf de internationale het beheersysteemcertificatie van ISO9001 en van ISO14001OHSAS1801 door BSI (Britse Normalisatie-instelling) en werd de eerste onderneming in dezelfde industrie die de van de kwaliteits milieuveiligheid en gezondheid certificatie verkreeg.

In 2002, vestigde ons bedrijf de eerste automatische ononderbroken productielijn van China voor siliconekleefstof die het geavanceerde niveau van de wereld opschept

In 2002, werd Baiyun geschat als beroemd handelsmerk van Guangdong.

In 2002, waren de van-campus opleidingsbasis voor gediplomeerde studenten van Universiteit de Zuid- van China van Technologie en de basis van de productiepraktijk voor studenten van Zhongshan-Universiteit opstelling in Baiyun-de Fabriek van de Plantaardige gomlijm, die stevige fundamenten voor het cultiveren van talenten voor plantaardige gomlijm legde.

In 2002, won ons bedrijf de eerste plaats voor de 12de moderne opmerkelijke verwezenlijkingen voor ondernemingsbeheer van Guangdong.

In 2003, werd de Fabriek van de de Plantaardige gomlijm van Guangzhou Baiyun de Chemische Techniek Industrieel Co. van Baiyun, Ltd op het herstructureren.

In 2003, Baiyun-werd de dichtingsproductreeks het geadviseerde product aan het Olympische de bouw project en het nationale belangrijkste project van de de bouwtechniek door het Nationale Centrum voor Kwaliteitssupervisie en Test van de Bouw van Techniek en andere gebiedende instellingen.

In 2003, werd ons bedrijf geschat als gevorderde collective vanaf 2000 tot 2002 door Guangzhou gemeentelijke overheid.

In 2003, won ons bedrijf de enige „van de de bouwwetenschap en technologie van China toekenning“ van dezelfde industrie.

In 2003, werd ons bedrijf goedgekeurd voor het vestigen van post van het ondernemings de post-doctorale onderzoek.

In 2004, werd een nieuwe generatie van de bouw van de producten van het kiezelzuurgel SS922 van ultrahoge prestaties voor authentiek verklaard door deskundigen van het Ministerie van Bouw.

In 2004, werd ons bedrijf de productiebasis voor de industrialisatie van de kleefstof van het bouwdichtingsproduct van het Ministerie van Bouw.

In 2005, werd ons bedrijf geschat als zeer belangrijke high-tech onderneming.

In 2005, werd ons bedrijf geschat als voordelige onderneming door het Intellectuele eigendombureau van Guangdong.

In 2005, Baiyun-ging de lijm van ultrahoge prestaties de evaluatie voor technologische voltooiing door het Ministerie van Bouw over.

In 2005, werd ons bedrijf de eerste onderneming van China die de identificatie van de industrie van het siliconedichtingsproduct overging.

In 2006, werd ons bedrijf de eerste onderneming van dezelfde industrie die de tien de voltooiingstoekenning van de bouwtechnologie van de Staat verkreeg.

In 2006, Baiyun-werd het siliconedichtingsproduct goedgekeurd als Chinees beroemd merk door het Beleid van de Staat voor Kwaliteitssupervisie en Inspectie en Quarantaine. De Baiyunkleefstof werd geschat als beroemd merk van Guangdong door Guangdong Beleid voor Kwaliteit en Technologiesupervisie.

In 2007, werd ons bedrijf geschat als uitstekend merkgebonden merk van Guangdong van 2006.

In 2007, werd onze „één tank van de bufferreactie“ geschat als uitstekende toekenning voor octrooi van Guangdong.

In 2007, organiseerde de gebieds communicatie vergadering zich over de „harmonische werkmethode“ door het Organisatieministerie van het Centrale Comité van CPC. werd gehouden in ons bedrijf.

In 2007, werd het speciale functiemateriaal voor nieuwe organische fluorosilicone die het speciaal fondsenproject voor het industriële herstructureren door de ondernemings technisch centrum van Guangdong in 2007 zoals die door het technische centrum was van ons bedrijf wordt toegepast goedgekeurd als project.

In 2008, de China-Oekraïne werd de gezamenlijke uitwisselingsvergadering gehouden in ons bedrijf. Bovendien, de openingsceremonie voor Internationale Samenwerkingsbasis en Gemeenschappelijk Centrum voor Onderzoek de China-Oekraïne werd georganiseerd.

In 2008, werd onze ononderbroken workshop geschat aangezien de „arbeiders“ door de Al Federatie van China van Vakbonden de weg bereiden.

In 2008, won het DE-ethylalcohol RTV siliconerubber zoals die onafhankelijk door ons bedrijf wordt ontwikkeld de derde prijs voor wetenschappelijke vooruitgang van Guangzhou en de eerste prijs van wetenschappelijke vooruitgang van Baiyun-District.

In 2008, werd ons bedrijf geschat als één van de top 100 particuliere ondernemingen van Guangdong.

In 2008, werd Baiyun geschat als beroemd handelsmerk van Guangdong.

In 2009, werd de openingsceremonie voor Onderzoekinstituut van de Technologie van Guangdong Baiyun het Internationale - eerste onderneming-georiënteerd de samenwerkingsplatform van China voor internationaal wetenschappelijk onderzoek zoals die door de overheid wordt geleid gehouden.

In 2010, werd ons bedrijf geschat als ondernemingswerkstation voor deskundige academicus van Guangdong en modelonderneming voor intellectuele eigendom van Guangdong.

In 2011, werd ons bedrijf geschat als innovatieve onderneming van Guangdong door het Ministerie van Wetenschap en Technologie van de Provincie van Guangdong.

In 2011, werd ons bedrijf geschat als onderneming met opmerkelijke bijdrage.

In 2012, won ons bedrijf de uitstekende toekenning voor het 14de Chinese octrooi.

In 2012, werd ons bedrijf geschat als uitstekende onderneming voor technologische innovatie.

In 2012, werd ons bedrijf geschat als één van de tien uitstekende ondernemingen in de organosiliconeindustrie van China en werd omvat in de Algemene Geschiedenis van de Chemische Industrie van China.

In 2013, werd ons bedrijf geschat als modelonderneming van Guangzhou voor transformatie en bevordering van de verwerkende industrie.

In 2013, werd ons bedrijf de eerste zitting van het raadslid van de nieuwe alliantie van Guangzhou voor school mede-innovatie en werd geschat als voordelige onderneming voor nationaal intellectuele eigendom.

In 2015, slaagde ons bedrijf in het onderzoek van gloednieuwe groene schone automatische intelligente ononderbroken productielijn en zette het in verrichting om spel aan „gemaakt in China“ te geven.

In 2015, won ons bedrijf de toekenning van de overheidskwaliteit die merkte dat ons bedrijf meer eminent wordt.

In 2015, Baiyun-werd het handelsmerk geschat als Chinees beroemd handelsmerk.

In 2015, werd ons bedrijf gekozen als „zeer belangrijke onderneming van de strategische nieuwe industrie van Guangdong“.

In 2016, won ons bedrijf dergelijke twee toekenning zoals het „invloedrijkste merk“ en het „meest innovatieve hulpproduct“ van Jinxuan-toekenning.

In 2016, werd Baiyun geschat als uitstekend merkgebonden merk van Guangdong.

In 2017, werd ons bedrijf gekozen als „één van de eerste geprefabriceerde de bouw industriële basissen“ door het Ministerie van Huisvesting en Urban-Rural Ontwikkeling.

In 2017, werd Baiyun geschat als eerste-geselecteerd merk van de onroerende goederenleverancier van goed geloof in de dichtingsproductindustrie.

In 2018, werd Baiyun geschat als „één van de hoogste tien eerste-geselecteerde merken voor bouwkleefstof“ en werd gerangschikt de eerste plaats.

In 2018, werd ons bedrijf geschat als eerste-geselecteerde leverancier onder top 500 van de ondernemingen van de de onroerende goederenontwikkeling van China (dichtingsproduct).

In 2019-Baiyun gewonnen de eerste plaats in de strategische integriteitsleverancier (binnenlandse dichtingsproductcategorie) van onroerende goederen China

de industrieketen.

In 2020-Baiyun werd het enige dichtingsproductbedrijf in de industrie die het „Invloedrijke Merk“ voor vier heeft gewonnen

opeenvolgende tijden.

In 2022-BAIYUN gewonnen de „Nationale de Demonstratieonderneming van de Technologieinnovatie“

In 2022, won BAIYUN de eer van „Nationale Groene Fabriek“;
In 2022, won BAIYUN de eer van „de Nationale Verwerkende Enige Kampioen van 2022“

In 2023, „daarna veranderde Chemisch de Industrieco van Guangzhou Baiyun, Ltd“ officieel zijn naam in „de Technologieco van Guangzhou Baiyun, Ltd“
de goedkeuring en de registratie van van de het Districtsmarkt van Guangzhou Baiyun de Supervisie en het Beleidsdienst.

 

 

 

Dienst

Ons bedrijf neemt in het onderzoek en de totstandbrenging van de nieuwe technische dienst in dienst. Tegelijkertijd, bieden wij klanten geheel-proces systematische oplossingen en de technische dienst in termen van tekeningsontwerp en onderzoek, verwante test van vroeg stadium, bouwbegeleiding, technische opleiding en communicatie, geheel-procesopvolgende, begeleiding en de dienst tijdens verkoop, en bezoek van de naverkoop het technische terugkeer aan.

Ons Team

De technologische innovatie is de kernmacht voor onze aanhoudende en gezonde ontwikkeling. Jarenlang, heeft Baiyun groot belang aan de bouw van technologisch platform gehecht en gehouden verbeterend onze capaciteit voor technologische innovatie, die opmerkelijke voltooiing maakte. Momenteel heeft ons bedrijf één post-doctoraal onderzoekscentrum, een ondernemingswerkstation voor deskundige academicus, een demonstratiebasis voor de industrialisatie van de nieuwe technologie van de bouw van dichtingsproduct, een internationale samenwerkingsbasis, een geprefabriceerde de bouw industriële basis van de Staat, één provinciaal centrum van de techniektechnologie R&D en één provinciaal ondernemings technisch centrum. Wij hebben ook een krachtig die onderzoeksteam uit academici, professoren, hogere ingenieurs, artsen, en meesters wordt samengesteld.

Ons bedrijf hangt de weg aan die zich die op onderneming concentreert, door markt wordt georiënteerd en productie en onderzoek integreert. In China, hebben wij dichte industrie-universitair-onderzoek samenwerking met Tsinghua-Universiteit, Zhongshan-Universiteit, Universiteit de Zuid- van China van Technologie, de Universiteit van Sichuan, het Chemische Instituut van Guangzhou van de Chinese Academie van Wetenschappen, enz. gevestigd. Bovendien, wij zijn in wetenschappelijke en technologische samenwerking op lange termijn met de Nationale Academie van de Oekraïne van Wetenschappen, Nationale Academie van Wetenschappen van Republiek Wit-Rusland, enz. binnengegaan.

De grote spanning bij het wetenschappelijke onderzoek is de fundamentele factor voor ons bedrijf om stabiel in de markt te blijven en van hoge reputatie te genieten. Krachtig uitvoerend wetenschappelijk onderzoek en toepassend nieuwe technologie, zijn het nieuwe proces en het nieuwe concept aan productie de magische sleutel voor Baiyun om het lood in de industrie te nemen. In 2002, vestigde ons bedrijf met succes de eerste merkgebonden automatische ononderbroken productielijn van China. Tot nu toe, bleef de automatiseringsgraad van onze productielijn van alle tijden in hetzelfde koninkrijk.

Baiyun speelt een belangrijke rol in het opstellen van en het bevorderen van de nationale en industriële norm. Baiyun was de oorzaak van en impliceerde in het opstellen van 138 internationale en industriële normen. Vanaf 1999, vroeg ons bedrijf het eerste octrooi aan. Tot nu toe, heeft Baiyun meer dan 200 octrooien en uitstekende toekenning voor octrooi van China tweemaal gewonnen.

Contactgegevens