products

Thermisch Geleidend Encapsulant-Potting Materiaal voor Elektronika

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: BAIYUN
Certificering: ASTM D792-2013,UL94
Modelnummer: SLF385
Min. bestelaantal: 600Kits
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Deel A: 25KG trommel, Deel B: 25KG trommel
Levertijd: 7-14days
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 1000000KITS/month
Gedetailleerde informatie
Hoofd Grondstof: Silicone Merknaam: BAIYUN
Het mengen van Verhouding: 1:1 Kleur: Deel A: Donkergrijs Deel B: Wit
Thermische ConductivityCuring-Tijd: 0.65W/m·K Vlamclassificatie: UL94 V0
Houdbaarheid:: 9 maanden
Hoog licht:

Thermische Geleidende Encapsulant

,

Potting Materiaal voor Elektronika

,

potting materiaal voor elektronische componenten


Productomschrijving

SLF385 twee Componentenpotting Samenstellingssilicone Thermische Geleidende Encapsulant voor Electornic-Toepassingen

 

Bedrijfprofielen

Werd Chemisch de Industrieco. van Guangzhoubaiyun, Ltd opgericht in 1985, dat het eerste het onderzoek en de productiebedrijf van het siliconedichtingsproduct in China is. Tijdens deze 36 jaar geschiedenis, verlenen wij altijd de de uitstekende oplossingen en dienst van het siliconedichtingsproduct aan onze klanten.

Thermisch Geleidend Encapsulant-Potting Materiaal voor Elektronika 0

SLF385 silicone Encapsulant

Encapsulants 1 worden tot 1 van het BESCHRIJVINGSslf385 silicone geleverd als vloeibare componentenuitrustingen in twee delen. Wanneer de vloeibare componenten grondig worden gemengd, geneest het mengsel aan een flexibel elastomeer, dat voor de bescherming van elektro/electornic toepassingen passend is.

 

ZEER BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN

Lage viscositeit en goede vloeibaarheid voor snelle verwerking

◆Goed warmtegeleidingsvermogen

◆En versnelde kamertemperatuur die genezen door hitte genezen

◆UL 94 verklaarde V0

 

TOEPASSINGEN

◆De machtsmodules, omschakelaars, stabiliseert, adapters

◆Elektrische controleeenheden en sensoren

◆LEIDENE verlichting

◆Ander elektrisch eenhedenproduct

 

TYPISCHE EIGENSCHAPPEN

Thermisch Geleidend Encapsulant-Potting Materiaal voor Elektronika 1

TOEPASSINGSmethodes

Het VOORBEREIDINGEN TREFFEN

Alvorens zouden zich te mengen, Deel A en Deel B moeten worden geageerd goed om eenvormig elastomeer te verkrijgen. De zorg zou moeten worden genomen om luchtvangst te minimaliseren.

Het MENGEN zich

Grondig mengelingsdeel A en Deel B in een verhouding van 1:1 in gewicht. Het vloeibare mengsel zou een eenvormige verschijning moeten hebben. De aanwezigheid van lichte stroken van marmering wijst zich op het ontoereikende mengen en zal in onvolledige behandeling resulteren. Het kan zijn het geautomatiseerde mengen zich of het hand mengen zich.

AFSCHUIMING

Wanneer het praktisch, zou gieten/het uitdelen vacu5um moeten worden gedaan, in het bijzonder als de component die vele kleine leegten heeft ingemaakt of ingekapseld zijn.

Het GENEZEN

De behandelingsreactie begint met het het mengen zich procédé. Aanvankelijk, kan het mengsel van Deel A en Deel B/direct worden gegoten in de container worden uitgedeeld waarin het moet worden genezen. De behandeling wordt blijk gegeven van door een geleidelijke die verhoging van viscositeit, door gelatinevorming en omzetting in een stevig elastomeer wordt gevolgd. Het pottenleven is gevoelig voor milieutemperatuur.

VERENIGBAARHEID

Bepaalde materialen, chemische producten, genezende agenten en plastificeermiddelen kunnen de encapsulant behandeling van SLF385-silicone verbieden. Het opmerkelijkst hiervan omvat:

  • Organotin en andere organometallic samenstellingen
  • Silicone rubber bevattende organotin katalysator
  • Zwavel, polysulfides, polysulfones of andere zwavelhoudende materialen
  • Aminen, urethanes of amine-bevattende materialen
  • Onverzadigde koolwaterstofplastificeermiddelen
  • Sommigen solderen stroomresidu's

Als een substraat of een materiaal met betrekking tot potentieel het veroorzaken van remming van behandeling twijfelachtig zijn, adviseert men dat een kleinschalige verenigbaarheidstest in werking wordt gesteld om geschiktheid in een bepaalde toepassing na te gaan. De aanwezigheid van vloeibaar of ongenezen product bij de interface tussen het twijfelachtige substraat en het genezen gel wijst op onverenigbaarheid en remming van behandeling.

Thermisch Geleidend Encapsulant-Potting Materiaal voor Elektronika 2

REPAIRABILITY

SLF385 encapsulant het silicone kan selectief met relatief verwezenlijkt gemak, om het even welke reparaties of veranderingen worden verwijderd, en het herstelde gebied repotted op zijn plaats met extra product.

 

VERPAKKINGSinformatie

SLF385 de de mengelingsverhouding van het silicone1:1 encapsulants is beschikbaar in de plastic ton van 25kg/25kg door reeks.

 

HET BRUIKBARE LEVEN EN OPSLAG

Wanneer opgeslagen bij of onder 27℃ in de originele ongeopende containers, heeft dit product het bruikbaar leven van 9 maanden vanaf de datum van productie.

 

BEHANDELING EN VEILIGHEID

DE INFORMATIE VAN DE PRODUCTveiligheid VOOR VEILIG GEBRUIK WORDT VEREIST IS NIET INBEGREPEN IN DIT DOCUMENT DAT. ALVORENS TE BEHANDELEN, LEES PRODUCT EN MATERIËLE VEILIGHEIDSINFORMATIEBLADEN EN CONTAINERetiketten VOOR VEILIG GEBRUIK, FYSIEKE EN GEVAAR VOOR DE GEZONDHEIDinformatie. HET MATERIËLE VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD IS BESCHIKBAAR BIJ BAIYUN-DE INGENIEUR VAN DE VERKOOPtoepassing, OF VERDELER, OF DOOR BAIYUN-KLANTENSERVICE TE ROEPEN.

 

De waarden in dit document zijn niet van alle specificaties en zijn zonder voorafgaande kennisgeving voor wijzigingen vatbaar. Aangezien de daadwerkelijke situatie zeer verschillend is, is het moeilijk om de juistheid en de toepasselijkheid van onze producten in wat gebruik te waarborgen. De gebruikers zouden het product moeten begrijpen alvorens te gebruiken, en beslissen dan de beste manier om het te gebruiken.

 

Contactgegevens
Kris Ke

Telefoonnummer : +86 18613030819

WhatsApp : +8618613030819