products

Het zwarte Silicone maakt het Zonnepaneelkleefstof waterdicht van SMG533 BSI

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BAIYUN
Modelnummer: SMG533
Min. bestelaantal: Patroon/Worst die 1000PCS verpakken
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 300 ml, 400ml, 25kg, 235kg
Levertijd: 7-14days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: Patroon/Worst die 1000000PCS/month verpakken; Trommel die 10000 Uitrustingen/maand verpakken;
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Silicone PAKKET: 24 PCs per doos 64 dozen per pallet
Volume: 300ml, 400ml, 25kg, 235kg Kleur: Zwarte, witte of grijze room
Hoog licht:

BSI-Zonnepaneelkleefstof

,

Het zwarte Silicone maakt SMG533 waterdicht

,

BAIYUN-Zonnepaneelkleefstof


Productomschrijving

SMG533 zwart, wit of grijs, wordt de Zonnepaneelkabeldoos geplakt SGS, UL, TUV, BSI-certificatie en verzegeld

 

1. Producteigenschappen

 • Dit product keurt de geavanceerde technologie van het dichtingsproductproduct en high-purity ingevoerde grondstof goed. De speciale technologie kan overblijvende onverzadigde en low-boiling vloeistoffen effectief elimineren.
 • Het heeft de kenmerken van milieubescherming, lage geur en geen corrosie; milieuvriendelijk
 • Het is eenvoudig te gebruiken, en heeft goede prestaties plakkend met diverse metaalmaterialen, aangemaakt glas, samengestelde materialen, en PPO-materialen;
 • Gematigde hardheid, laag de transmissietarief van de waterdamp; goede waterweerstand
 • Ga de de dubbele 85 vochtigheidstest op hoge temperatuur en hoge, anti-veroudert test, en hete trektest over. Het heeft de eigenschappen van anti-gele vlek, vochtbestendige, corrosiebestendige, mechanische schok, thermische schok, en schokbestendig. Zal niet zacht worden, barsten of zal in de omstandigheden op hoge temperatuur degraderen.
 • Heb een volledig testrapport en het certificaat, gaat SGS, UL, TUV, BSI-certificatie over; de certificatie van het het procesbeheersysteem van het pasqc080000 gevaarlijke stof

2.Main doel

 • Dit product wordt gebruikt als adhesie en dichtingsproduct voor het overzichtsgrens van de solaodemodule en kabeldoos;
 • Zonnepaneelkader
 • De zonnepaneelkabeldoos wordt geplakt en verzegeld

3.Typical technische Gegevens

Inspectie-artikelen Opsporingsresultaat Opsporingsbasis
Kleur Zwarte, witte of grijze room Visuele meting
Huid Droogtijd (min) 8~20 GB/T13477
De hardheid heeft 42~50 GB/T531
Ernst 1.40 GB/T13477
Treksterktempa ≥2.5 GB/T528
Metaal corrupte test pas VERPAKKEN EN VERZENDEN /T0331-1992
Rekbaarheid % ≥350 GB/T528
Diëlektrische Sterkte KV/mm ≥20 GB/T1695
Volumeweerstandsvermogen Ω.cm ≥3.0×1015 GB/T1692
Het werk Temperatuur ℃ -50~220 /
Brand - vertragersschaal UL94HB /

4.Packing

 • De plastic flessenverpakking, netto volume is 310ml;
 • De worstverpakking, netto volume is 400ml;
 • 5 van de trommelgallons verpakking, netto gewicht is 25kg;
 • 55 van de trommelgallons verpakking, netto gewicht is 235kg.

5.Pretreatment procedure van zelfklevende oppervlakte

 • Alle oppervlakten moeten schoon en droog houden, het vet en de verontreiniging leeghalen die slecht effect op zelfklevende oppervlakte hebben. Oplosbare toepasselijk omvat aandrijft alcohol, aceton of methyl ethylketon.
 • De adhesie met één of ander bepaald soort plastieken moet speciale oppervlaktebehandeling gebruiken. Bijvoorbeeld, vergen de adhesie met polypropyleen en polytetrafluoroethylene chemische corrosie of plasma-behandeling, daarom kan het optimale adhesie bereiken.

6.Instructions

 • Pas SMG533 toe het neutrale dichtingsproduct op de vooraf behandelde oppervlakte, de een andere dekking onmiddellijk behandelt.
 • Wanneer blootgesteld aan vochtigheid bij kamertemperatuur en de relatieve vochtigheid van 50%, zou de oppervlakte van dichtingsproduct in korst in 10 tot 15 minuten genezen. Alvorens het overblijvende dichtingsproduct zou te genezen uit door messenhulpmiddel (het gebruiks gemakkelijk blad zal uit de behandelingshuid vegen) moeten worden geveegd.

7.Curing tijd

Na vorming die van korst, zal het proces in binnen opeenvolgend doordringen genezen. In 24 urentijd (bij kamertemperatuur en de relatieve vochtigheid die van 50%), dikte van SMG533 genezen is het neutrale dichtingsproduct 4.1mm. Het diepgewortelde deel, vooral het deel dat grenscontact met lucht heeft heeft langere het genezen tijd. Zo ook zou het genezen van tijd zich in voorwaarde bij lage temperatuur uitbreiden. Wij adviseren de gebruikers geduldig (genoeg tijd) wachten vermijden beïnvloedend de integriteit van het dichtingsproduct. Dit keer wordt afgehangen door vele factoren, zou het beslist door gebruikers moeten (beslis door speciale toepassing van het dichtingsproduct).

8.Service het leven en opslag

Wanneer het neutrale dichtingsproduct van SMG533 het originele afwachten is, gehouden in schaduw en droog bij de temperatuur onder 27℃, is het nuttige leven van neutraal dichtingsproduct 9 maanden (sinds producttijd).

Aangezien het resultaat van het neutrale dichtingsproduct van SMG533 met vochtigheid van de lucht (vorm die huid genezen) zou reageren, moet het dichtingsproduct strak in containers worden verzegeld wanneer gebruikt niet. De stagnatie kan zich in dichtingsproductbuis vormen of het buiseind in opslagtijd, het kan schoon zijn uit gemakkelijk, zal de overblijvende component van het dichtingsproduct niet veranderen.

 

9. Voorzorgsmaatregelen

Dit product is onschadelijk na het genezen, maar vermijdt contacterend met ogen en kinderen alvorens te genezen; Het het werkgebied moet ventilatiestaat houden.

Aandacht: De informatie in dit artikel wordt gepubliceerd dat is dat alles wij om betrouwbaar geloven te zijn. wegens de grote verscheidenheid van situaties, kunnen wij niet alle situaties begrijpen, zodat kunnen wij niet de juistheid en de toepasselijkheid van onze producten in bepaald gebruik en gebruik waarborgen. De gebruikers zouden het product in detail moeten begrijpen alvorens het product te gebruiken, en beslissen dan de beste manier om het te gebruiken.

Het zwarte Silicone maakt het Zonnepaneelkleefstof waterdicht van SMG533 BSI 0Het zwarte Silicone maakt het Zonnepaneelkleefstof waterdicht van SMG533 BSI 1Het zwarte Silicone maakt het Zonnepaneelkleefstof waterdicht van SMG533 BSI 2

Contactgegevens
Erick Liu

Telefoonnummer : +8613711658676

WhatsApp : +8618613030819