products

SS922 twee Delen het Super van het Prestatiessilicone Structurele Dichtingsproduct voor high-rise gordijngevel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BAIYUN
Certificering: ASTM C1184; GB 16776; ETAG 002
Modelnummer: SS922
Min. bestelaantal: 1000pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Deel A: 189L; Deel B: 19L
Levertijd: 7-14days
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10000Kits/month
Gedetailleerde informatie
Kleur: Deel A: wit; Deel B: Zwart Volume: Deel A: 189L; Deel B: 19L
Houdbaarheid: 12 maanden Toepassing: Verglazing, Voorgevel, Gordijngevel
Samenstelling: Één-deel, RTV-siliconedichtingsproduct, neutraal-Geneest Verschijning: deeg
Sleutelwoorden: Structurele verglazing Plaats van herkomst: GuangZhou, China
Merknaam: BAIYUN Gebruik: bouw

Productomschrijving

BAIYUN SS922 Twee Delen het Super van het Prestatiessilicone Structurele die Dichtingsproduct is een twee-component, met hoge weerstand, neutraal-genezend siliconedichtingsproduct voor structureel verglaasde gordijngeveltoepassingen wordt ontworpen en wordt getest. wanneer snel gemengd, behandeling aan een uiterst taai elastomeric siliconerubber en dichtingsproduct bij kamertemperatuur met inleiding minder adhesie die aan vele substraten een duurzame, flexibele, waterdichte band verzekeren.
 

EIGENSCHAPPEN

Ÿ uitstekend unprimed adhesie aan een brede geëmailleerde waaier van substraten met inbegrip van met een laag bedekt, en weerspiegelende met een laag bedekt of geschilderde geanodiseerd glazen, en polyester aluminiumprofielen

Ÿ verbetert veiligheid in SSG-ontwerpen

Ÿ voldoet aan globale normen voor structurele Amerikaanse verglazing (, China, Europa)

Ÿ geurloos, niet corrosief behandelingssysteem

Ÿ de houdbaarheid van 12 maanden, geen partij aanpassing van componenten

Ÿ het bewerken van het oosten, lage VOC formule

Ÿ uitstekende stabiliteit door brede temperatuurwaaier: -58°F (- 50°C) aan 302°F ((volledig) genezen 150°C)

 

SAMENSTELLING

Ÿ in twee delen, neutraal-behandeling

Het siliconedichtingsproduct van Ÿ RTV

 

TOEPASSINGEN

Ÿ silicone structurele verglazing in high-rise gordijngevel

Ÿ structurele verglazing in de muur van het groot-grootteglas

Ÿ structurele verglazing in complexe bouwgordijngevel

Ÿ structurele verglazing in situaties met het hoog-veiligheidsvereiste

Ÿ andere toepassingen van de silicone structurele en beschermende verglazing

 

TYPISCHE EIGENSCHAPPEN

Bezit Resultaat Testmethode
Basis-zoals Geleverd
Kleur Wit  
Fysieke Vorm Deeg  
Soortelijk gewicht 1.40 ASTM D1875
VOC Inhoud <2.5g/L  
Katalysator-zoals Geleverd
Kleur Zwart  
Fysieke Vorm Kleverig Deeg  
VOC Inhoud <130g/L  
Zoals gekatalyseerd
Kleur Zwart  
Soortelijk gewicht 1.33 ASTM D1875
Het bewerken Tijd (23°C/73°F, 50%-relatieve vochtigheid) 10-20minutes  
Kopspijker-vrije tijd (23°C/73°F, 50%-relatieve vochtigheid) 50-90 minuten ASTM C679
De stroom, verzakt of stort in <0.1mm ASTM C639
Als genezen - na 21 dagen relatieve vochtigheid bij van 23°C (73°F) en 50%-
Durometer Hardheid, Kust A 45 ASTM C661
Uiteindelijke Treksterkte 1.58MPa ASTM C 1135
Uiteindelijke Verlenging 260% ASTM C 1135
Scheursterkte, Matrijs B 8kN/m ASTM D624
SpecificatiesDe typische waarden van bezitsgegevens niet als specificaties moeten zouden worden gebruikt. De hulp met specificaties is beschikbaar door Chemisch de Industrieco. van Guangzhou Baiyun, Ltd te contacteren.
 

 

BESCHRIJVING

BAIYUN SS922 Twee Delen het Super van het Prestatiessilicone Structurele die Dichtingsproduct is een twee-component, met hoge weerstand, neutraal-genezend siliconedichtingsproduct voor structureel verglaasde gordijngeveltoepassingen wordt ontworpen en wordt getest. wanneer snel gemengd, behandeling aan een uiterst taai elastomeric siliconerubber en dichtingsproduct bij kamertemperatuur met inleiding minder adhesie die aan vele substraten een duurzame, flexibele, waterdichte band verzekeren.

 

SPECIFICATIES

BAIYUN SS922 Twee Delen het Super van het Prestatiessilicone Structurele Dichtingsproduct voldoet of overschrijdt aan de vereisten van de volgende specificaties voor dichtingsproducten in twee delen.

Specificaties:

Specificaties:

·ASTM C1184, Type M, Gebruik G en O

·Europese ETAG 002

·China GB 16776

 

HOE TE TE GEBRUIKEN

BAIYUN SS922 Twee Delen het Super van het Prestatiessilicone Structurele Dichtingsproduct, wanneer gebruikt in structurele toepassingen, MOET door BAIYUN technische de dienstspecialisten worden herzien.

De volledige ontwerp en installatierichtlijnen zijn bevat in het Technische Handboek van BAIYUN wanneer het gebruiken van dit product.

 

KLEUREN

BAIYUN SS922 Twee Delen het Super van het Prestatiessilicone Structurele Dichtingsproduct is beschikbaar in zwarte.

 

VERPAKKING

De basis van BAIYUN SS922 en de Genezende Agent van BAIYUN SS922 zijn beschikbaar afzonderlijk:

Basis: De Basis van BAIYUN SS922 is beschikbaar in 52 de gallontrommels die van de V.S. (~47,6 gallons van de V.S. (189 L) bevatten) met een voering van de polyethyleenzak.

Katalysator: Is de Genezende Agent van BAIYUN SS922 beschikbaar in een de 5,3-V.S. gallonemmer die (~5,0 gallons van de V.S. (19 L) bevatten

 

BEPERKINGEN

BAIYUN SS922 zou Twee Delen het Super van het Prestatiessilicone Structurele Dichtingsproduct niet moeten worden toegepast:

Ÿ in structurele verglazingstoepassingen tenzij Chemisch de Industrieco. van Guangzhou Baiyun, Ltd winkeltekeningen voor toepasselijkheid heeft herzien en adhesie en verenigbaarheidstests aangaande projectsubstraten, verbindingsstukmaterialen en alle begeleidende toebehoren uitgevoerd. Het overzicht en het testen worden gedaan op een project-door-project basis. Geen algemene goedkeuring wordt gegeven door Guangzhou Baiyun Chemisch de Industrieco., Ltd voor structurele verglazingstoepassingen. De structurele richtlijnen van de verglazingsindustrie (ASTM C1401) stellen voor dat de tekeningen en de details door alle partijen moeten worden herzien betrokken bij de vervaardiging van een SSG-systeem en voor elk de bouw project.

Ÿ aan bouwmaterialen die aftapoliën, plastificeermiddelen, of oplosmiddelen – de materialen zoals doordrongen houten, op basis van olie maakt waterdicht, groene of gedeeltelijk gevulkaniseerd rubberpakkingen of banden

Ÿ wanneer overschrijden de oppervlaktetemperaturen onder 10ºC (50ºF) of 40ºC (104ºF)

Ÿ waar het schilderen van het dichtingsproduct wordt vereist, als verf kan de film barsten en pellen

Ÿ in onder-rangtoepassingen

Ÿ voor gebruik als binnenlands het einde verzegelend systeem van de penetratiebrand

Ÿ in horizontale vloerverbindingen waar de schuring en het fysieke misbruik waarschijnlijk zullen worden ontmoet

Ÿ aan vorst-geladen of vochtige oppervlakten

Ÿ voor structurele adhesie op naakte metalen of oppervlakten onderworpen aan corrosie (d.w.z., molenaluminium, naakt staal, enz.)

Ÿ voor contact met sterke zuren of basissen

Ÿ aan oppervlakten in contact met voedsel

Ÿ voor ononderbroken onderdompeling in water

Ÿ voor de toepassingen van de wateronderdompeling.

Pas zuur-geneest het siliconedichtingsproducten (van Acetoxy) niet op dit product toe aangezien dit verlies van adhesie van SS922 Twee van het Silicone Structurele Delen Dichtingsproduct aan glas kan veroorzaken, en/of andere die substraten in het systeem worden gebruikt.

 

BEHANDELING EN VEILIGHEID

DE INFORMATIE VAN DE PRODUCTveiligheid VOOR VEILIG GEBRUIK WORDT VEREIST IS NIET INBEGREPEN IN DIT DOCUMENT DAT. ALVORENS TE BEHANDELEN, LEES PRODUCT EN MATERIËLE VEILIGHEIDSINFORMATIEBLADEN EN CONTAINERetiketten VOOR VEILIG GEBRUIK, FYSIEKE EN GEVAAR VOOR DE GEZONDHEIDinformatie. HET MATERIËLE VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD IS BESCHIKBAAR BIJ BAIYUN-DE INGENIEUR VAN DE VERKOOPtoepassing, OF VERDELER, OF DOOR BAIYUN-KLANTENSERVICE TE ROEPEN.

 

HET BRUIKBARE LEVEN EN OPSLAG

Wanneer opgeslagen bij of onder 27ºC (80ºF) in de originele ongeopende containers, heeft BAIYUN SS922 Twee van de Super Structurele het Dichtingsproduct Genezende Delen Agent en Basis van het Prestatiessilicone het bruikbaar leven van 12 maanden vanaf de fabricagedatum.

 

GEZONDHEID EN MILIEUinformatie

Voor informatie en raad betreffende vervoer, behandeling, opslag, en verwijdering van chemische producten, zouden de gebruikers moeten naar de daadwerkelijke Materiële Veiligheidsinformatiebladen verwijzen die fysieke, ecologische toxicologische, en andere in verband met de veiligheid gegevens bevatten.

 

BEPERKTE GARANTIEinformatie – ZORGVULDIG GELIEVE TE GELEZEN

De hierin bevatte informatie wordt aangeboden in vertrouwen en nauwkeurig om verondersteld te zijn. Nochtans, omdat de voorwaarden en de methodes van gebruik van onze producten voorbij onze controle zijn, zou deze informatie niet ter vervanging van klantentests aan moeten worden gebruikt

zorg ervoor dat Chemisch de Industrieco. van Guangzhou Baiyun, de producten van Ltd veilig, efficiënt, en volledig bevredigend is voor het voorgenomen eindgebruik. De suggesties van gebruik zullen genomen worden als aansporingen om geen octrooi te overtreden.

Is Chemisch de Industrieco. van Guangzhoubaiyun, de enige garantie van Ltd dat het product in feite Chemisch de Industrieco. van Guangzhou Baiyun, Ltd verkoopspecificaties op het tijdstip van verzending zal ontmoeten. Uw exclusieve remedie voor breuk van dergelijke garantie is beperkt tot terugbetaling van inkoopsprijs of vervanging van om het even welk die product wordt getoond om buiten zoals gerechtvaardigd te zijn.

Contactgegevens
Jimmy Zheng

Telefoonnummer : +86 15920132200

WhatsApp : +8615920132200