Bericht versturen
products

Steen Gekleurd het Algemene Doeldichtingsproduct BAIYUN HD202 van het Siliconedichtingsproduct

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: BAIYUN
Modelnummer: HD202
Min. bestelaantal: Patroon die 1000PCS verpakken
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 300ml patroonpakket
Levertijd: 7-14days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000000pcs/month
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Het Silicone van 100% RTV Type: Neutraal Dichtingsproduct
Functie: Het binnenlandse Decoratieve Steen Plakken Zeer belangrijke eigenschap: niet niet bevlekken die, aftapt
PAKKET: 300ml patroon Kleur: zwart, wit, grijs en aangepaste kleuren
Houdbaarheid: 12months
Hoog licht:

Steen Gekleurd Siliconedichtingsproduct

,

BAIYUN-Dichtingsproduct

,

Algemeen Doeldichtingsproduct BAIYUN HD202


Productomschrijving

Van de de Steenvlek van BAIYUN® HD202 van de het Dichtingsproduct binnenlandse decoratieve steen het Bestand van het de steenpaneel Dichtingsproduct plakkend plakkend in Witte Kleur

 

Productinleiding

HD202 wordt het steen roestvrije dichtingsproduct voor en steen ontworpen die plakken verzegelen. Het is anti-verontreinigde, goede milieuvriendelijke adhesie. De poreuze materialen zoals marmer en graniet zullen verontreiniging produceren wanneer zij met gemeenschappelijke dichtingsproducten of kleefstoffen handelen. HD202 wordt het steen roestvrije dichtingsproduct ontworpen met een speciale formule, die geen poreuze materialen zoals steen zal verontreinigen. Het is vooral geschikt om van diverse types van steen te plakken en te verzegelen. Het toepassingsproces heeft geen irritatie of onplezierige geur, die u een gloednieuw bouwconcept en een esthetisch effect brengen.

Toepassing:

1. Geschikt om van diverse steendecoratie waterdicht te maken en te verzegelen.

2. Geschikt om tussen steen en andere materialen zoals metaal en glas waterdicht te maken en te verzegelen.

3. Geschikt voor beroeps en huis DIY

 

Instructies:

1. Maak de gezamenlijke oppervlakte schoon om schoon, droog te verzekeren, correct, en vrij van stof, olie of verontreiniging

2. Pas beschermende band op de oppervlakten naast de verbinding toe om bovenmatig dichtingsproduct van areaswhere te houden zij niet voorgenomen zijn. Gebruik steun in het hiaat als het ontworpen hiaat te breed is.

3. De besnoeiing opent het uiteinde van de buis en zette op pijp. Dan, het uiteinde van de Besnoeiingspijp aan een 5mm diametergat (of gewenste grootte). Gebruikskanon om het dichtingsproduct toe te passen.

4. Druk gelijk de trekker zo en regelmatig mogelijk. Sleep langzaam de buispijp langs de naad van uw project. Me beweeg niet zo snel, of het kan tot bel en holte leiden.

5. Toul de gezamenlijke oppervlakte binnen 10 mintues en verwijdert de beschermende band.

6. Behandeling via reactie van vochtigheid in de lucht. huid-over- bedraagt de tijd binnen 3 uren 27 °C. Het vergt 1-7 dagen om maxium van zijn fysische eigenschappen te bereiken.

Voorzorgsmaatregelen

1. Alvorens de huid zich begint te vormen, raak het niet. De verbinding of het hiaat zou niet teveel binnen de eerste dag moeten worden veranderd na het toepassen van dichtingsproduct, of het zal de esthetische prestaties verzwakken.

2. Zorg de dichtingsproductblootstelling aan lucht tot volledig genezen ervoor.

3. Blijf van het bereik van kinderen weg

4. Gebruik omhoog het product zo spoedig mogelijk na het openen;

5. Ben niet bij het milieu met temperaturen van toepassing lange tijd overschrijden 80°C of onderdompeling;

6. Niet geschikt voor losse of niet stevige oppervlakte;

7. De ongenezen producten zouden niet de ogen, zoals toevallig contact moeten raken, gelieve te wassen met overvloed van water en te streef onmiddellijk naar medisch advies.

NETTO VOLUME: 300mL

HOUDBAARHEID: 12 maanden vanaf de Fabricagedatum

TOEPASSELIJKE NORMEN: GB/T 23261

 

Bedrijfprofielen
 

Werd Chemisch de Industrieco. van Guangzhoubaiyun, Ltd opgericht in 1985, dat het eerste het onderzoek en de productiebedrijf van het siliconedichtingsproduct in China is. Tijdens deze 36 jaar geschiedenis, verlenen wij altijd de de uitstekende oplossingen en dienst van het siliconedichtingsproduct aan onze klanten.


Als strategische zaken van het bedrijf, zijn de industriële dichtingsproducten wijd gebruikt op spoorvervoer, verlichting, voedingen, huistoestellen, de zonneindustrie en andere gebieden, die diverse professionele systeemoplossing verstrekken voor het plakken, het verzegelen, hittedissipatie en isolatie.

Steen Gekleurd het Algemene Doeldichtingsproduct BAIYUN HD202 van het Siliconedichtingsproduct 0Steen Gekleurd het Algemene Doeldichtingsproduct BAIYUN HD202 van het Siliconedichtingsproduct 1

Contactgegevens
Kris Ke

Telefoonnummer : +86 18613030819

WhatsApp : +8618613030819