Bericht versturen
products

BAIYUN-het Dichtingsproduct van het de Pleister300ml Algemene Doel van de Siliconetegel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: BAIYUN
Modelnummer: HD206
Min. bestelaantal: Patroon die 1000PCS verpakken
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 300ml patroonpakket
Levertijd: 7-14days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000000pcs/month
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Het Silicone van 100% RTV Functie: Esthetische Pleister voor Tegels
Kleur: Zwarte witte grijze gouden zilveren en aangepaste Kleuren Zeer belangrijke eigenschap: Anti-schimmel
PAKKET: 300ml patroon Houdbaarheid: 12months
Hoog licht:

300ml algemeen Doeldichtingsproduct

,

De Pleister 300ml van de siliconetegel

,

BAIYUN-de Pleister van de Siliconetegel


Productomschrijving

Esthetische de Pleistertegels Gap die van BAIYUN® HD206 Pleisterdichtingsproduct met 300ml-pakket en Klantgerichte Kleuren verzegelen

De Esthetische Pleister van BAIYUN® HD206

 

Productinleiding

HD206 de esthetische pleister is Epoxydiepleister voor anti-schimmel het verzegelen wordt ontworpen. Het heeft de voordelen van geen het barsten, heldere oppervlakte zoals porselein, hoog rendement en het duren bacteriostasis en schimmel-weerstand, het waterdichte verzegelen, milieubescherming, goede bouwprestaties, enz. Het wordt wijd gebruikt voor het gezamenlijke verzegelen in keuken, badkamers, hoteldecoratie en huisdecoratie, en heeft geen irritatie of onplezierige geur tijdens gebruik, die u een gloednieuw bouwconcept en een esthetisch effect brengen.

Toepassing:

1. Waterdicht makend en verzegelend voor allerlei tellers, vensterbanken, meubilair, kabinetten, keukenhoeken, toilet. Het kan ook worden gebruikt om allerlei harde materialen te plakken.

2. Installatie, het waterdicht maken, het lekken het ophouden en decoratie van keuken en sanitaire waren zoals badkuipen, kasten, de bassins van de handwas, doucheruimten en plantaardige wasbassins in hotels en families.

Instructies:

1. De gezamenlijke oppervlakten moeten schoon, droog, stofvrij en vorst-vrij zijn. Pas afplakband op de ceramische titeloppervlakten naast toe de verbinding

2. Gezet op de pijp en het tussenvoegsel in het kanon. druk uit enkelen alvorens om ongelijke mengeling van toepassing te zijn te vermijden, die zal leiden tot uncure.

3. Schaaf de oppervlakte of het hiaat met een schraper en maak lichtjes de hoeken in orde.

4. De werktijd is ongeveer 30 mintues. genezen na 4-6 uren bij 25 ℃ en bereik zijn maxiumfysische eigenschappen na 24 uren.

Voorzorgsmaatregelen

1. Desinstalleer de mengelingsbuis en zet op het deksel voor het gebruik van volgende tijd als over nog verlaten.

2. Bij de winter wanneer de temperatuur laag is, zal de Epoxy Esthetische pleister dik zijn en moet v3o3or gebruik worden verwarmd zodat het makkelijk te gebruiken zal zijn.

Verpakking en opslag

Het pakket is één enkele naaldbuis en kan ook aan:passen- wordenverpakt.

NETTO VOLUME: 300mL

HOUDBAARHEID: 12 maanden vanaf de Fabricagedatum

TOEPASSELIJKE NORMEN: Q/BYHG 17

 

Bedrijfprofielen
 

Werd Chemisch de Industrieco. van Guangzhoubaiyun, Ltd opgericht in 1985, dat het eerste het onderzoek en de productiebedrijf van het siliconedichtingsproduct in China is. Tijdens deze 36 jaar geschiedenis, verlenen wij altijd de de uitstekende oplossingen en dienst van het siliconedichtingsproduct aan onze klanten.


Als strategische zaken van het bedrijf, zijn de industriële dichtingsproducten wijd gebruikt op spoorvervoer, verlichting, voedingen, huistoestellen, de zonneindustrie en andere gebieden, die diverse professionele systeemoplossing verstrekken voor het plakken, het verzegelen, hittedissipatie en isolatie.

BAIYUN-het Dichtingsproduct van het de Pleister300ml Algemene Doel van de Siliconetegel 0BAIYUN-het Dichtingsproduct van het de Pleister300ml Algemene Doel van de Siliconetegel 1

Contactgegevens
Kris Ke

Telefoonnummer : +86 18613030819

WhatsApp : +8618613030819