Bericht versturen
products

De Antivorm van BAIYUN maakt Anti Schimmelsiliconedichtingsproduct voor Badkamers waterdicht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Modelnummer: HD208
Min. bestelaantal: Patroon die 1000PCS verpakken
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 300ml patroonpakket
Levertijd: 7-14days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1000000pcs/month
Gedetailleerde informatie
Merknaam: BAIYUN Materiaal: Het Silicone van 100% RTV
PAKKET: 300ml patroon Zeer belangrijke eigenschap: Anti-schimmel
Toepassingsgebied: Badkamers, Keuken, enz. Houdbaarheid: 12 maanden
Hoog licht:

De Antivorm van BAIYUN maakt waterdicht

,

Anti Schimmelsiliconedichtingsproduct voor Badkamers

,

het antidichtingsproduct van de vormdouche


Productomschrijving

Van het de anti-Schimmeldichtingsproduct van BAIYUN® HD208 duurt de uitstekende anti de paddestoelcapaciteit over 5years

De anti-Schimmeldichtingsproduct van BAIYUN® HD208

 

Productinleiding

HD208-het anti-Schimmeldichtingsproduct wordt ontworpen voor het verzegelen om vorm en schimmel te verhinderen van toepassing op een brede waaier van het plakken van materialen; Het is milieuvriendelijk, vooral goed voor het plakken en het verzegelen in keuken en bashroom; Wanordelijke en goede aesthentic prestaties voor keuken en bashroom.

Toepassing:

Hetbestand verzegelen, het waterdicht maken voor installatie van keukenequitments zoals kast en badkamersreeksen en bidetten.

Instructies:

1. Maak de gezamenlijke oppervlakte schoon om schoon, droog te verzekeren, correct, en vrij van stof, olie of verontreiniging

2. Pas beschermende band op de oppervlakten naast de verbinding toe om bovenmatig dichtingsproduct van areaswhere te houden zij niet voorgenomen zijn. Gebruik steun in het hiaat als het ontworpen hiaat te breed is.

3. De besnoeiing opent het uiteinde van de buis en zette op pijp. Dan, het uiteinde van de Besnoeiingspijp aan een 5mm diametergat (of gewenste grootte). Gebruikskanon om het dichtingsproduct toe te passen.

4. Druk gelijk de trekker zo en regelmatig mogelijk. Sleep langzaam de buispijp langs de naad van uw project. Me beweeg niet zo snel, of het kan tot bel en holte leiden.

5. Toul de gezamenlijke oppervlakte binnen 10 mintues en verwijdert de beschermende band.

6. behandeling via reactie van vochtigheid in de lucht. huid-over- bedraagt de tijd binnen 3 uren 27 °C. Het vergt 1-7 dagen om maxium van zijn fysische eigenschappen te bereiken.

Voorzorgsmaatregelen

1. Alvorens de huid zich begint te vormen, raak het niet. De verbinding of het hiaat zou niet teveel binnen de eerste dag moeten worden veranderd na het toepassen van dichtingsproduct, of het zal de esthetische prestaties verzwakken.

2. zorg de dichtingsproductblootstelling aan lucht tot volledig genezen ervoor.

3. Blijf van het bereik van kinderen weg

4. Gebruik omhoog het product zo spoedig mogelijk na het openen;

5. Ben niet bij het milieu met temperaturen van toepassing lange tijd overschrijden 80°C noch onder 5°C of onderdompeling;

6. Niet geschikt voor losse of niet stevige oppervlakte;

7. De ongenezen producten zouden niet de ogen, zoals toevallig contact moeten raken, gelieve te wassen met overvloed van water en te streef onmiddellijk naar medisch advies.

NETTO VOLUME: 300mL

HOUDBAARHEID: 12 maanden vanaf de Fabricagedatum

TOEPASSELIJKE NORMEN: JC/T 885

De Antivorm van BAIYUN maakt Anti Schimmelsiliconedichtingsproduct voor Badkamers waterdicht 0

 

Bedrijfprofielen
 

Werd Chemisch de Industrieco. van Guangzhoubaiyun, Ltd opgericht in 1985, dat het eerste het onderzoek en de productiebedrijf van het siliconedichtingsproduct in China is. Tijdens deze 36 jaar geschiedenis, verlenen wij altijd de de uitstekende oplossingen en dienst van het siliconedichtingsproduct aan onze klanten.


Als strategische zaken van het bedrijf, zijn de industriële dichtingsproducten wijd gebruikt op spoorvervoer, verlichting, voedingen, huistoestellen, de zonneindustrie en andere gebieden, die diverse professionele systeemoplossing verstrekken voor het plakken, het verzegelen, hittedissipatie en isolatie.

De Antivorm van BAIYUN maakt Anti Schimmelsiliconedichtingsproduct voor Badkamers waterdicht 1De Antivorm van BAIYUN maakt Anti Schimmelsiliconedichtingsproduct voor Badkamers waterdicht 2

Contactgegevens
Kris Ke

Telefoonnummer : +86 18613030819

WhatsApp : +8618613030819